Asistente medicale – AIDA Cruises

Pozitii de lucru disponibile la AIDA Cruises, cea mai mare companie de vase croaziera de lux din Germania. Recomandate pentru cei ce doresc o cariera in domeniu, o relatie de munca pe termen lung cu reale posibilitati de promovare intr-un mediu de varf pe plan mondial si in conditii maxime de siguranta, beneficii in conformitate cu contractele semnate in cadrul Uniunii Europene.

Remuneratia este intre aprox. 1900 si 2500 Euro / luna, venit brut din care se deduc taxele conform reglementarilor din Comunitatea Europeana.

Contracte de aprox 6 luni / 2 luni concediu; bilet de avion dus/intors platit de angajator direct de la prima imbarcare; asigurare de sanatate si de viata; continuitate a contractelor; posibilitate de afirmare profesionala si promovare. De asemenea, pe intreaga perioada a contractului va sunt asigurate catre angajator: pregatirea specifica normelor maritime; instruirea sau specializarea tehnica teoretica si practica; cazarea; masa; echipamentul; uniforma (inclusiv serviciul de spalare/curatare); diferite modalitati de recreere dupa programul de lucru, etc. Toate cele mentionate la standarde foarte ridicate.

Costurile de plecare suportate de dvs doar daca ati fost acceptat de angajator si doar la prima imbarcare sunt de aprox. 600 Euro constand in: analizele medicale si certificatele maritime STCW din lista de mai jos.

Cerinte minime si obligatorii:

  • Certificare nationala ca asistenta medicala
  • Cel putin  3 ani experienta, care sa includa minim 6 luni in Serviciul de Urgenta sau ATI
  • Cunostinte in prelucrarea electronica a datelor
  • Cunostinte bune de limba germana si engleza, vorbire si scriere
  • Abilitati de lucru in echipa
  • Imunizare impotriva Hepatitei A, B si febrei tifoide
  • Cazierul judiciar fara notificari (amenzi, condamnari, etc.)
  • Basic Safety Training STCW 95 VI/1
  • Crowd & Crisis STCW V/3.4-3.6

Mai multe detalii puteți găsi în fișierele următoare:

Nurses qualification

Job Description

Nurses Italian Registration

In cazul in care doriti sa aplicati, va rugam sa trimiteti prin e-mail un CV detaliat in limba engleza impreuna cu o poza tip pasaport.
CV-ul trebuie sa arate exact ca modelul de mai jos. (click pe model CV)

Model CV Aida Hotel

Comments are closed.