Restaurant – Aida

Restaurant (Junior Steward Trainee)

Pozitii de lucru disponibile la AIDA Cruises, cea mai mare companie de vase croaziera de lux din Germania. Recomandate pentru cei ce doresc o cariera in domeniu, o relatie de munca pe termen lung cu reale posibilitati de promovare intr-un mediu de varf pe plan mondial si in conditii maxime de siguranta, beneficii in conformitate cu contractele semnate in cadrul Uniunii Europene.

Remuneratia pentru primele 3 luni de contract este 1100 Euro/luna, venit brut din care se deduc taxele conform reglementarilor din Comunitatea Europeana.

Dupa primele trei luni se promoveaza automat pe postul Junior Steward Restaurant, iar venitul creste la 1700 Euro/luna.Contractele se semneaza pe un an astfel: 6 luni la bord/ 6 saptamani vacanta platita/6 luni la bord.

Costurile pentru training sunt suportate de angajator (bilet de avion, cazare pe toata durata cursurilor)

Costurile de imbarcare suportate de dvs doar daca ati fost acceptat de angajator si doar la prima imbarcare, sunt de aprox. 600 Euro constand in: analizele medicale si certificatele maritime Familiarization Training for Service Personnel – STCW95 Section A-VI/1.2.1.1 to A-VI/1.2.1.4 care includ:

– Personal Survival Techniques
– Fire Prevention and Fire Fighting
– Elementary First Aid
– Personal Safety and Social Responsibilities

Cerinte minime si obligatorii:
– experienta in domeniu, chiar si sezoniera, in orice tip de restaurant
– abilitati de comunicare in limba germana la nivel bun (conversational)
– abilitati de comunicare in limba engleza la nivel mediu/bun (conversational)
– clinic sanatos si apt de munca (fara boli cronice, afectiuni fizice sau neuropsihice, daltonism, discromatopsie, etc.)
– fara tatuaje vizibile peste uniforma de lucru
– cazierul judiciar fara notificari (amenzi, condamnari, etc.)
– fara nici un fel de restrictii sau interdictii interne sau internationale

In cazul in care doriti sa aplicati, va rugam sa trimiteti prin e-mail la recruiting@protos.ro, un CV detaliat in limba engleza impreuna cu o poza tip pasaport.
CV-ul trebuie sa arate exact ca modelul de mai jos. (click pentru model CV)

Comments are closed.