Restaurant – Aida

Restaurant (Waiter, Head Waiter, Assistant Maitre’D)

Pozitii de lucru disponibile la AIDA Cruises, cea mai mare companie de vase croaziera de lux din Germania. Recomandate pentru cei ce doresc o cariera in domeniu, o relatie de munca pe termen lung cu reale posibilitati de promovare intr-un mediu de varf pe plan mondial si in conditii maxime de siguranta, beneficii in conformitate cu contractele semnate in cadrul Uniunii Europene.

AIDA_Motive_ServiceRemuneratia este intre aprox. 1450 si 1980 Euro / luna, venit brut din care se deduc taxele conform reglementarilor din Comunitatea Europeana. In functie de raportul rating / vanzari, veniturile salariale pot creste.

Contracte de aprox 6 luni / 2 luni concediu; bilet de avion dus/intors platit de angajator direct de la prima imbarcare; asigurare de sanatate si de viata; continuitate a contractelor; posibilitate de afirmare profesionala si promovare. De asemenea, pe intreaga perioada a contractului va sunt asigurate catre angajator: pregatirea specifica normelor maritime; instruirea sau specializarea tehnica teoretica si practica; cazarea; masa; echipamentul; uniforma (inclusiv serviciul de spalare/curatare); diferite modalitati de recreere dupa programul de lucru, etc. Toate cele mentionate la standarde foarte ridicate.

Costurile de plecare suportate de dvs doar daca ati fost acceptat de angajator si doar la prima imbarcare sunt de aprox. 600 Euro constand in: analizele medicale si certificatele maritime Familiarization Training for Service Personnel – STCW95 Section A-VI/1.2.1.1 to A-VI/1.2.1.4 care includ:

– Personal Survival Techniques
– Fire Prevention and Fire Fighting
– Elementary First Aid
– Personal Safety and Social Responsibilities

Cerinte minime si obligatorii:
– calificare, cunostinte si experienta de lucru in domeniul si functia in care se aplica
– abilitati de comunicare in limba germana la nivel bun (inclusiv profesional)
– abilitati de comunicare in limba engleza la nivel mediu/bun (inclusiv profesional)
– clinic sanatos si apt de munca (fara boli cronice, afectiuni fizice sau neuropsihice, daltonism, discromatopsie, etc.)
– fara tatuaje vizibile peste uniforma de lucru
– cazierul judiciar fara notificari (amenzi, condamnari, etc.)
– fara nici un fel de restrictii sau interdictii interne sau internationale

In cazul in care doriti sa aplicati, va rugam sa trimiteti prin e-mail un CV detaliat in limba engleza impreuna cu o poza tip pasaport.
CV-ul trebuie sa arate exact ca modelul de mai jos. (click pe model CV)

Model CV Aida Hotel

Inapoi la job-urile AIDA (Click aici)

Comments are closed.