Stage Technician AIDA Cruises

Stage Technician

Pozitie de lucru disponibila la AIDA Cruises, cea mai mare companie de vase de croaziera de lux din Germania. Recomandata pentru cei ce doresc o cariera in domeniu, o relatie de munca pe termen lung cu reale posibilitati de promovare intr-un mediu de varf pe plan mondial si in conditii maxime de siguranta, beneficii in conformitate cu contractele semnate in cadrul Uniunii Europene.

Remuneratia este intre 1400 si 2350 Euro/luna, venit brut din care se deduc taxele (27%) conform reglementarilor din Comunitatea Europeana.

Contracte de 4-5 luni/2-6 saptamani concediu; bilet de avion dus/intors platit de angajator direct de la prima imbarcare; asigurare de sanatate si de viata; continuitate a contractelor; posibilitate de afirmare profesionala si promovare. De asemenea, pe intreaga perioada a contractului va sunt asigurate de catre angajator: pregatirea specifica normelor maritime; instruirea sau specializarea tehnica, teoretica si practica; cazarea; masa; echipamentul; uniforma (inclusiv serviciul de spalare/curatare); diferite modalitati de recreere dupa programul de lucru, etc. Toate cele mentionate la standarde foarte ridicate.

Costurile de plecare suportate de dvs doar daca ati fost acceptat de angajator si doar la prima imbarcare sunt de aprox. 600 Euro constand in: analizele medicale si certificatele maritime Crowd Management STCW95 VI/2.5 si Security Awareness STCW95 VI/6.1 precum si Basic Safety Training STCW95 VI/1.1-4 compus din:

– Personal Survival Techniques VI/1.1
– Basic Fire Fighting VI/1.2
– Elementary First Aid VI/1.3
– Personal Safety and Social Responsibilities VI/1.4

Cerinte minime si obligatorii:
– calificare, cunostinte si experienta de lucru in domeniul si functia in care se aplica
– abilitati de comunicare in limba germana la nivel minim
– abilitati de comunicare in limba engleza la nivel mediu/bun (inclusiv profesional)
– clinic sanatos si apt de munca (fara boli cronice, afectiuni fizice sau neuropsihice, daltonism, discromatopsie, etc.)
– fara tatuaje vizibile peste uniforma de lucru
– cazierul judiciar fara notificari (amenzi, condamnari, etc.)
– fara nici un fel de restrictii sau interdictii interne sau internationale

In cazul in care doriti sa aplicati, va rugam sa trimiteti prin e-mail un CV detaliat in limba engleza impreuna cu o poza tip pasaport la recruiting@protos.ro.
CV-ul trebuie sa arate exact ca modelul de mai jos. (click pe model CV)

Fisa postului

Echipamente tehnice folosite

Model CV Aida Hotel

Inapoi la job-urile AIDA (Click aici)

Comments are closed.