Carnival Cruise Lines

Carnival Cruise Lines este cea mai mare companie de croaziera din lume, dumneavoastra avand posibilitatea de a lucra pe unul din vasele acesteia. Mai jos aveti listate pozitiile predominante pentru care selectam personal.

In functie de solicitari si situatii (modificari ale conditiilor, pozitii noi, etc.) pot surveni modificari in orice moment.

Mai jos aveti componenta de dosar pe departamente. La depunerea acestui dosar, se sustine un test de limba engleza online, obligatoriu conform cerintelor angajatorului, si un preinterviu in limba engleza, pentru verificarea cunostintelor profesionale, evaluarea profilului si atitudinii fiecarui candidat in parte.

Componenta dosar Hotel Operations

Componenta dosar Deck&Engine

Instructiuni pana la interviul final cu reprezentantul Carnival:

 • Va recomandam intocmirea dosarului conform componentei acestuia de mai sus (CV-ul, Recomandarile si Aplicatiile se vor intocmi in limba engleza-americana).
 • Dupa intocmirea dosarului, va rugam sa va prezentati la agentia noastra sau sa il trimiteti printr-un serviciu de curierat, pentru verificare. In cazul in care dosarul este incomplet si/sau incorect, acesta va fi returnat pe cheltuiala dumneavoastra. Daca nu doriti acest lucru, dosarul se arhiveaza, putand fi ridicat de la sediu timp de 12 luni.
 • Doar dosarele corect intocmite si completate vor fi luate in considerare pentru etapa urmatoare: preinterviul si testul de limba engleza cerut de CCL, care au loc la sediul agentiei noastre.
 • In cazul in care sunteti considerat corespunzator profilului postului pentru care aplicati, veti fi invitat/a la interviul final cu reprezentantul companiei Carnival Cruise Lines.
 • Inaintea interviului final, va vom transmite/prezenta cererea si contractul de colaborare in vederea stabilirii variantei de punere in practica a procedurilor consulare, procedurilor de certificare medicala, profesionala, adiacenta sau colaterala acestora in vederea imbarcarii/angajarii (dumneavoastra singur/a, in nume propriu si pe propria raspundere, sau prin intermediul firmei de consultanta).
 • Va rugam sa anuntati agentia despre orice fel de probleme medicale pe care le aveti, cum ar fi, dar nelimitandu-se la :
  -orice boli cronice, psihice, spitalizari sau operatii (interventii chirurgicale)
  -afectiuni permanente sau temporare, inclusiv ochi, urechi, stomatologie etc.
  Nedeclararea oricarei afectiuni medicale si implicit refuzul aprobarii medicale de catre medicii autorizati conduce la nerambursarea cheltuielilor efectuate pina in acel moment.

In functie de programul de angajare la care veti aplica (pe uscat, avion sau nava maritima/fluviala), costurile aferente intregului proces de angajare pot varia intre aproximativ 500 si 1.100 euro.

Instructiuni dupa interviul final cu reprezentantul Carnival (daca ati fost acceptati) si dupa primirea unei scrisori de angajare/date de imbarcare de la angajator:

Alte informatii utile:

Daca sunteti reimbarcati, va rugam sa dati click pe Procedura de Reimbarcare Deck&Engine.

Pentru informatii suplimentare, accesati pagina de Contact.

Va informam ca membrii de echipaj care au lucrat in cadrul Corporatiei Carnival trebuie sa aiba o perioada de gratie de 12 luni pentru a fi angajati la o alta companie din aceeasi corporatie.

Comments are closed.