New Hires – HOTEL – Proceduri obligatorii premergatoare imbarcarii

INSTRUCTIUNI   GENERALE

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos.

NERESPECTAREA   EXACTA   A  INSTRUCTIUNILOR   DE   MAI   JOS, PRECUM  SI  A   TERMENILOR   DE   COMUNICARE  A INFORMATIILOR   SI   A   DOCUMENTELOR ENUMERATE,  VOR AVEA DREPT  CONSECINTA  INTRERUPEREA  PROCESARII DUMNEAVOASTRA SI, IMPLICIT,  IMPOSIBILITATEA DVS. DE A VA IMBARCA CONFORM  DATEI DE IMBARCARE COMUNICATA.

Transmiterea oricaror informatii catre grupul Protos se va face in prin e-mail, la adresa : admin@protos.ro, de pe adresa personala de e-mail, mentionand intotdeauna la subiect numele si prenumele dvs. complet (incepand cu numele de familie), pozitia si compania pentru care ati fost selectat.

Transmiterea documentelor si formularelor catre Protos trebuie facuta atat  in forma fizica cat si electronica (scanat), urmand instructiunile de mai jos

  • Pentru corespondenta in forma electronica folositi adresa: admin@protos.ro.  

Toate documentele trimise trebuie sa fie scanate la o rezolutie de maxim 300 DPI (scanare alb/negru – in format pdf) sau maxim 150 DPI (scanare Grayscale – in format jpg), sa fie lizibile si sa nu depaseasca 250kb/document. In caz contrar – aplicatia va trebui refacuta de catre dvs. pana la indeplinirea cerintelor de mai sus, dar cu incadrarea in termenele de comunicare specificate.

IMPORTANT: Toate e-mail-urile trimise catre Protos care au atasat un document sau un formular trebuie sa contina in textul e-mail-ului urmatoarele: “Sunt de acord cu documentul asa cum este atasat”; urmat de numele si prenumele dvs. complet.

  •  Pentru corespondenta in forma fizica folositi adresa: Protos s.r.l., Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 64, cod 500085 Brasov

Documentele si formularele trimise in forma fizica vor fi alb/negru, trimise prin posta recomandata, curier sau aduse personal.  Costurile trimiterii documentelor intra in sarcina aplicantului.

FOARTE IMPORTANT:  Agentia noastra trebuie sa confirme catre Carnival office sosirea dvs. in Statele Unite cu 21 de zile inainte de data imbarcarii. Acest lucru presupune ca dvs. sa indepliniti conditiile mentionate la toate punctele de mai jos  cu 21 de zile sau mai mult inainte de data imbarcarii.

_________

IN  VEDEREA  IMBARCARII,  TREBUIE  SA  URMATI  PASII DESCRISI IN CONTINUARE

Va rugam sa dati click pe  ACEST DOCUMENT – Format .DOC  sau in format .PDF , pe care va sugeram sa il printati si sa bifati fiecare casuta, pe masura ce parcurgeti  pasii respectivi.

– Pentru pasul 1, aveti si aici Clinicile acreditate Carnival.

– Pentru pasul 5, printati lista cu documentele necesare, pe care trebuie sa le luati cu dvs.

Comments are closed.