Steiner

Steiner Leisure este cea mai mare companie concesionara in servicii beauty & SPA pentru industria mondiala de croaziera.
Programul ofera o experienta deosebita intr-un mediu de varf pe plan mondial, atat profesional cat si cultural, posibilitate de repetitie nelimitata a contractelor si promovare.
Programul include specializare si certificare la ” Steiner Academy ” Anglia (costuri incluse).

Agentia noastra a plasat in ultimii 5 ani sute de aplicanti in cadrul Companiei Steiner.

Daca doriti sa aflati detalii despre pozitiile de lucru disponibile la acest program, va rugam sa accesati linkurile de mai jos.

Componenta dosarului de aplicare la Steiner

Instructiuni pana la interviul final cu reprezentanta Steiner:

  • Va recomandam intocmirea dosarului conform componentei acestuia de mai sus
  • Dupa intocmirea dosarului, va rugam sa va prezentati la agentia noastra sau sa il trimiteti printr-un serviciu de curierat, pentru verificare. In cazul in care dosarul este incomplet si/sau incorect, acesta va fi returnat pe cheltuiala dumneavoastra. Daca nu doriti acest lucru, dosarul se arhiveaza, putand fi ridicat de la sediu timp de 12 luni.
  • Doar dosarele corect intocmite si completate vor fi luate in considerare pentru etapa urmatoare: preinterviul si testul de limba engleza cerut de Steiner, care au loc la sediul agentiei noastre.
  • In cazul in care sunteti considerat corespunzator profilului postului pentru care aplicati, veti fi invitat/a la interviul final cu reprezentantul companiei Steiner.
  • Inaintea interviului final, va vom transmite/prezenta cererea si contractul de colaborare in vederea stabilirii variantei de punere in practica a procedurilor consulare, procedurilor de certificare medicala, profesionala, adiacenta sau colaterala acestora in vederea imbarcarii/angajarii (dumneavoastra singur/a, in nume propriu si pe propria raspundere, sau prin intermediul firmei de consultanta).
  • Daca ati sustinut pre-interviul cu un reprezentant Protos si ati fost chemat la interviul final, mai multe detalii despre interviu gasiti aici

In functie de programul de angajare la care veti aplica (pe uscat, avion sau nava maritima/fluviala), costurile aferente intregului proces de angajare pot varia intre aproximativ 500 si 1.250 euro.

Instructiuni dupa interviul final cu reprezentanta Steiner (daca ati fost acceptati) si dupa primirea unei date de training de la angajator:

Procedura procesare in vederea inceperii cursului de la Londra – angajatii noi – Steiner


Pentru angajatii Steiner care doresc un al doilea contract, click aici

Pentru informatii suplimentare accesati pagina de Contact.

Comments are closed.