New Hires – STEINER – Proceduri obligatorii premergatoare inceperii cursului din Londra

INSTRUCTIUNI GENERALE

Va rugam sa cititi cu atentie informatiile de mai jos.

NERESPECTAREA   EXACTA   A  INSTRUCTIUNILOR   DE   MAI   JOS  PRECUM  SI  A   TERMENILOR   DE   COMUNICARE  A INFORMATIILOR   SI   A   DOCUMENTELOR ENUMERATE  VOR AVEA DREPT  CONSECINTA  INTRERUPEREA  PROCESARII DUMNEAVOASTRA SI, IMPLICIT,  IMPOSIBILITATEA DUMNEAVOASTRA DE A VA PREZENTA LA LONDRA PENTRU INCEPEREA CURSULUI.

Transmiterea oricaror informatii catre Protos S.r.l. se va face prin e-mail, la adresa admin@protos.ro, de pe adresa personala de e-mail, mentionand intotdeauna la subiect numele si prenumele dvs. complet (incepand cu numele de familie) si pozitia de lucru.

Transmiterea documentelor si formularelor catre Protos trebuie facuta atat  in forma fizica cat si electronica (scanat), urmand instructiunile de mai jos:

Pentru corespondenta in forma electronica folositi adresa: admin@protos.ro.  

Toate documentele trimise trebuie sa fie scanate la o rezolutie de maxim 300 dpi(scanare alb/negru-in format pdf) sau maxim 150dpi(scanare grayscale-in format jpg), sa fie lizibile si sa nu depaseasca 250kb/document. In caz contrar – aplicatia va trebui refacuta de catre dvs. pana la indeplinirea cerintelor de mai sus, dar cu incadrarea in termenele de comunicare specificate.

IMPORTANT: Toate e-mail-urile trimise catre Protos care au atasat un document sau un formular trebuie sa contina in textul e-mail-ului urmatoarele : “Sunt de acord cu documentul asa cum este atasat”; urmat de numele si prenumele dvs. complet.

 
Pentru corespondenta in forma fizica folositi adresa: Protos s.r.l., Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 64, cod postal 500085, Localitatea Brasov, Judetul Brasov.

Documentele si formularele trimise in forma fizica vor fi alb/negru, trimise prin posta recomandata, curier sau aduse personal. Costurile trimiterii documentelor intra in sarcina aplicantului.

FOARTE IMPORTANT:  Agentia noastra trebuie sa confirme catre Steiner sosirea dvs. La Londra cu minim 14 zile inainte de data inceperii cursului. Acest lucru presupune ca dvs. sa indepliniti conditiile mentionate la punctele 1 si 2 cu 14 zile sau mai mult inainte de data inceperii cursului.

Va vom contacta prin e-mail in maxim 1 saptamana de la interviul final pentru a va comunica data de incepere a cursului din Londra. In aceeasi zi veti primi un e-mail cu Starter Pack-ul si materialele de studiu.

IN  VEDEREA INSCRIERII LA CURSUL DIN LONDRA TREBUIE  SA  URMATI  PASII DESCRISI IN CONTINUARE:

Va rugam sa dati click pe Acest document in format Word  sau in format PDF, pe care va sugeram sa il printati si sa bifati fiecare casuta, pe masura ce parcurgeti  pasii respectivi.

Comments are closed.