Despre Noi

Protos a fost infiintata in anul 1993 si activeaza, in baza tuturor certificarilor nationale si internationale necesare, ca lider de piata in Romania in servicii legate de angajare in strainatate. In prezent, Protos este un grup de companii ce cuprinde Protos, Astir, Workaway International si Protos Consulting, grup care opereaza in totalitate procesul de consultanta, fara a apela la colaboratori, si este, in acest sens, singura agentie din Romania.

In sfera de activitate, Protos reprezinta in Romania (pentru unele programe si in Estul Europei) marci de prestigiu la nivel mondial, precum: Carnival Cruise Lines, Workaway International, Disney Cruise Line, Aida Cruises si Steiner.

Prin accesarea programelor puteti sa va informati asupra lor, a conditiilor de participare, a procesului de selectie, a actelor necesare, a programarilor individuale in diverse etape (interviu, viza, medicale, plecare) etc.

Daca sunteti deja inscris intr-unul din programe, veti obtine informatiile aferenta accesand direct programul.

Daca ne contactati pentru prima data sau doar informativ, accesati pozitiile de lucru dorite sau programul preferat.

Primul pas in aplicare consta in trimiterea unui curriculum vitae cu fotografie, prin e-mail catre noi.

Ori de cate ori ne trimiteti un e-mail va rugam sa mentionati numele intreg, programul la care participati(Workaway, Carnival Cruise Lines, etc), pozitia pentru care aplicati (ospatar, motorist, etc) si stadiul aplicatiei (“am dosar in lucru”, “am depus dosar”, “am fost acceptat la interviul final”, “sunt returner”).

Apoi veti fi indrumat catre etapele urmatoare.

ATENTIE! Daca unul dintre aceste detalii lipseste sau este gresit, este posibil sa nu va putem identifica si deci, sa nu va raspundem.

Comments are closed.