Componenta dosarului pentru Workaway International

Sezonul 2017-2018

 • 2 Curriculum Vitae tip, imprimate color (CV-ul trebuie sa arate exact ca acest model); este obligatoriu ca in Curriculum Vitae sa apara si adresa d-voastra de e-mail actualizata.

Click pe Model CV. Dupa ce completati cu datele d-voastra il imprimati in doua exemplare. ACEST CV ESTE CU TITLU INFORMATIV, DESTINAT SA VA AJUTE IN COMPLETAREA CORECTA A PROPRIULUI CURRICULUM VITAE.

 • 1 copie color pagina cu fotografia din pasaport; (Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin pana in noiembrie 2018; daca pasaportul nu este valabil pana la aceasta data va trebui sa-l refaceti pentru a putea aplica). Aceasta este o conditie obligatorie pentru participarea la interviul final cu partea americana.
 • 1 copie color Carte de Identitate;
 • 1 copie color Social Security Card ( daca e cazul);
 • 1 copie color dupa TOATE vizele SUA, toate extensiile de viza, in cazul in care ati avut;
 • 1 referinta in limba engleza sau in limba romana si traducere nelegalizata (original + 1 copie din fiecare referinta). Vor cuprinde urmatoarele date: adresa si telefonul firmei, pozitia si perioada de lucru, scurta d-voastra caracterizare, numele si functia celui care semneaza, stampila, data. Din aceste referinte trebuie sa reiasa experienta d-voastra pe pozitia pe care aplicati.
 • 1 copie dupa diplome sau alte acte care certifica sau sprijina aplicarea dvs. (daca aveti);
 • 2 fotografii color, cu zambet, tip pasaport;
 • pe o foaie de hartie va rugam sa notati adresa dvs. de corespondenta (completa, inclusiv noul cod postal) si adresa dvs. de e-mail.
 • Cazier juridic in original+copie ( sa fie eliberat dupa data de 15 aprilie 2017).

Documente care se completeaza la sediul agentiei:

Cu acest dosar se vine personal la S.C. PROTOS S.R.L. Str. Cuza Voda nr. 64, Brasov. Returnerii din sezonul 2016 – 2017 pot transmite dosarul si prin posta pana in data de 24 iunie 2017.

Nota: In functie de cerintele Workaway International e posibil sa va solicitam inca un rand de copii.

FOARTE IMPORTANT!
Pasaportul dv. trebuie sa fie valabil cel putin pâna în noiembrie 2018. Aceasta este o conditie obligatorie pentru participarea la interviul final cu partea americana.

INSTRUCTIUNI:

Formularele se printeaza, se completeaza de mâna, cu majuscule, se semneaza si se dateaza în spatiul corespunzator.
De ex.: (LUNA/ZI/AN) sau (MONTH/DAY/YEAR)

Formularele astfel completate, se aduc personal la sediul agentiei noastre sau se trimit prin Prioripost, într-un plic format A4, la urmatoarea adresa: Agentia Protos, str. A.I. Cuza nr. 64, Brasov, cod 500085.

Daca în urma unei calatorii in S.U.A. aveti I-94 Card si Social Security Card (chiar si expirate), va rugam sa trimiteti 1 copie color si dupa acestea.

VA RUGAM SA VERIFICATI CA TOATE DATELE CONTINUTE IN FORMULARELE COMPLETATE SA FIE PERFECT LIZIBILE.

Note privind completarea formularelor:

 • La formularul „Enrolment Agreement Form” completati doar la rubrica „Applicant”, nu si la „Witness”. Dupa ce-l completati va rog sa ne trimiteti o copie scanata pe e-mail (admin@protos.ro) doar dupa pagina a 4-a, unde apare semnatura d-voastra si data completarii.
 • Cititi si completati cu atentie toate formularele. Modul de completare face parte din procesul de evaluare
 • Toate formularele se completeaza în limba engleza, respectând sistemul american de datare (luna/zi/an), de adresa (ex: 59 Zorilor street, bl. E19, etc.) si de nume (surname = nume de familie; first name = prenume). Se vor folosi codurile postale noi.
 • Verificati cu mare atentie si de mai multe ori formularele înainte de a le trimite.

NU UITATI!

TOATE ACESTE COPII TREBUIE SA FIE COLOR.

CAND ADUCETI DOSARUL VA RUGAM SA AVETI ASUPRA DVS. PASAPORTUL SI ACTELE IN ORIGINAL CARE VOR FI RESTITUITE DUPA VERIFICAREA COPIILOR ( IN ACEEASI ZI)

In cazul in care veti trimite dosarul scanat pe e-mail, va rugam sa verificati ca documentele atasate  sa nu depaseasca in total 2 MB.

EVALUAREA DVS. INCEPE CU MODUL IN CARE INTELEGETI SA URMATI INSTRUCTIUNILE DE APLICARE.

Va rugam sa verificati regulat site-ul nostru pentru a afla data si locul prezentarilor si a interviului final.

MULT SUCCES!

Comments are closed.