Componenta dosarului pentru Workaway International

Sezonul 2017-2018

 • 2 Curriculum Vitae tip, imprimate color (CV-ul trebuie sa arate exact ca acest model); este obligatoriu ca in Curriculum Vitae sa apara si adresa d-voastra de e-mail actualizata.

Click pe Model CV. Dupa ce completati cu datele d-voastra il imprimati in doua exemplare. ACEST CV ESTE CU TITLU INFORMATIV, DESTINAT SA VA AJUTE IN COMPLETAREA CORECTA A PROPRIULUI CURRICULUM VITAE.

 • 1 copie color pagina cu fotografia din pasaport; (Pasaportul trebuie sa fie valabil cel putin pana in noiembrie 2018; daca pasaportul nu este valabil pana la aceasta data va trebui sa-l refaceti pentru a putea aplica). Aceasta este o conditie obligatorie pentru participarea la interviul final cu partea americana.
 • 1 copie color Carte de Identitate;
 • 1 copie color Social Security Card ( daca e cazul);
 • 1 copie color dupa TOATE vizele SUA, toate extensiile de viza, in cazul in care ati avut;
 • 1 referinta in limba engleza sau in limba romana si traducere nelegalizata (original + 1 copie din fiecare referinta). Vor cuprinde urmatoarele date: adresa si telefonul firmei, pozitia si perioada de lucru, scurta d-voastra caracterizare, numele si functia celui care semneaza, stampila, data. Din aceste referinte trebuie sa reiasa experienta d-voastra pe pozitia pe care aplicati.
 • 1 copie dupa diplome sau alte acte care certifica sau sprijina aplicarea dvs. (daca aveti);
 • 2 fotografii color, cu zambet, tip pasaport;
 • pe o foaie de hartie va rugam sa notati adresa dvs. de corespondenta (completa, inclusiv noul cod postal) si adresa dvs. de e-mail.
 • Cazier juridic in original+copie ( sa fie eliberat dupa data de 15 aprilie 2017).

Documente care se completeaza la sediul agentiei:

Cu acest dosar se vine personal la S.C. PROTOS S.R.L. Str. Alexandru Ioan Cuza nr. 64, Brasov. Returnerii din sezonul 2016 – 2017 pot transmite dosarul si prin posta pana in data de 24 iunie 2017.

Nota: In functie de cerintele Workaway International e posibil sa va solicitam inca un rand de copii.

FOARTE IMPORTANT!
Pasaportul dv. trebuie sa fie valabil cel putin pâna în noiembrie 2018. Aceasta este o conditie obligatorie pentru participarea la interviul final cu partea americana.

INSTRUCTIUNI:

Formularele se printeaza, se completeaza de mâna, cu majuscule, se semneaza si se dateaza în spatiul corespunzator.
De ex.: (LUNA/ZI/AN) sau (MONTH/DAY/YEAR)

Formularele astfel completate, se aduc personal la sediul agentiei noastre sau se trimit prin Prioripost, într-un plic format A4, la urmatoarea adresa: Agentia Protos, str. A.I. Cuza nr. 64, Brasov, cod 500085.

Daca în urma unei calatorii in S.U.A. aveti I-94 Card si Social Security Card (chiar si expirate), va rugam sa trimiteti 1 copie color si dupa acestea.

VA RUGAM SA VERIFICATI CA TOATE DATELE CONTINUTE IN FORMULARELE COMPLETATE SA FIE PERFECT LIZIBILE.

Note privind completarea formularelor:

 • La formularul „Enrolment Agreement Form” completati doar la rubrica „Applicant”, nu si la „Witness”. Dupa ce-l completati va rog sa ne trimiteti o copie scanata pe e-mail (admin@protos.ro) doar dupa pagina a 4-a, unde apare semnatura d-voastra si data completarii.
 • Cititi si completati cu atentie toate formularele. Modul de completare face parte din procesul de evaluare
 • Toate formularele se completeaza în limba engleza, respectând sistemul american de datare (luna/zi/an), de adresa (ex: 59 Zorilor street, bl. E19, etc.) si de nume (surname = nume de familie; first name = prenume). Se vor folosi codurile postale noi.
 • Verificati cu mare atentie si de mai multe ori formularele înainte de a le trimite.

NU UITATI!

TOATE ACESTE COPII TREBUIE SA FIE COLOR.

CAND ADUCETI DOSARUL VA RUGAM SA AVETI ASUPRA DVS. PASAPORTUL SI ACTELE IN ORIGINAL CARE VOR FI RESTITUITE DUPA VERIFICAREA COPIILOR (IN ACEEASI ZI)

In cazul in care veti trimite dosarul scanat pe e-mail, va rugam sa verificati ca documentele atasate  sa nu depaseasca in total 2 MB.

EVALUAREA DVS. INCEPE CU MODUL IN CARE INTELEGETI SA URMATI INSTRUCTIUNILE DE APLICARE.

Va rugam sa verificati regulat site-ul nostru pentru a afla data si locul prezentarilor si a interviului final.

MULT SUCCES!

Comments are closed.