Procedura analize medicale la Workaway

Va rugam sa cititi cu foarte mare atentie informatiile de mai jos. Este absolut necesar sa urmati cu exactitate toti pasii.

A. In ziua in care ati fost programat la analize, la ora 09:00, va rugam sa va prezentati la Clinica Hiperdia – Str. Nicolae Titulescu, Nr.2 (in incinta “Carpatex”, vis-a-vis de Sala “Patria”). Inainte de a merge la analize – nu fumati, nu beti, nu mancati nimic dimineata; odihna, regim alimentar (fara alcool si grasimi) – pana in ziua de medicale.
Va rugam sa aveti cu dumneavoastra urmatoarele:

  • proba de urina (prima urina din ziua respectiva) si proba de scaun, recoltate in recipiente sterile (se pot obtine de la farmacii sau laboratoare); pe recipiente se vor lipi etichete ce trebuie sa contina: numele si prenumele dumneavoastra, varsta si localitatea de domiciliu;
  • o adeverinta de la medicul de familie in care sa se precizeze ca sunteti sau nu in evidenta cu boli cronice, psihice si spitalizari. Toate cele trei aspecte trebuie sa fie cuprinse in adeverinta, altfel aceasta nu va fi luata in considerare. In cazul in care nu puteti obtine adeverinta pana in ziua de medicale, puteti veni fara ea, urmand s-o trimiteti ulterior (cat de repede puteti).
  • pasaportul si cartea de identitate.

Dupa efectuarea analizelor medicale, va rugam sa veniti la agentia Protos ( Brasov – Cuza Voda nr. 64) intre orele 10.30-11.00. Daca procedurile medicale vor depasi ora 11.00, va rugam sa ne contactati telefonic. Va rugam sa aveti la dumneavoastra urmatoarele:

  • formularele de la punctul B (COMPLETATE IN TOTALITATE)
  • o agenda pentru notite
  • 20 de lei pentru fotografia de viza

B. FORMULARISTICA POST INTERVIU. Dati click pe formularele de mai jos, printati-le, cititi-le cu mare atentie si completati-le de mana.

Flat Mate Request Form.2017

Formularul de viza:

Comments are closed.